Architecture

Verve project_Flussocreativo Design Studio

Verve project by Flussocreativo Design Studio
Verve project_Flussocreativo Design Studio it has been modified: 2022-04-23 di flowcreativodesignstudio

The green factor. A chromatic thread that outlines the aesthetics of the apartment, but also a coherent choice of environmental sustainability for a total green spirit.

VERVE was built inside a recently built three-storey building in a small town in the Brescia area. The client is a young owner living on the second floor, who also sees his personality, sporting passion and love for nature reflected in the realization of the work. The taste that characterizes the interiors is dissolved in the eclectic decorative detail, where green, present with its various variations, is the undisputed protagonist.

The chromatic choice of materials and finishes, however, also has a symbolic value, since the house is designed according to criteria of the green philosophies of energy saving and eco-compatibility.

www.flussocreativo.it

You Might Also Like

Reply