Architecture

Storage project_Flussocreativo Design Studio

Storage restyling of a room, Flussocreativo Design Studio
Storage project_Flussocreativo Design Studio it has been modified: 2021-11-24 di flowcreativodesignstudio

A place where the passion for food comes to life and is shared like the time spent together.

Storage is the result of the complete restyling of a restaurant at the center of the Brescia nightlife, where familiarity and conviviality guide not only the operational brigade but also the aesthetics and functionality of the place itself.

The philosophy of the restaurant is simple: treat guests as if they were family members, serve excellent food and always exceed expectations.

The restaurant, located inside a historic building in the center of the city of Brescia, summarizes the wise balance between informal and refined desired by the customer through the coexistence of elements, characterized by a nature at the antipodes, which together offer a lively and timeless renewal.

On the one hand, the maintenance of industrial characteristics intrinsic to the place itself, such as the original stones on the wall and the exposed beams, underline the importance of the building in which we find ourselves and enhance its historicity.

On the other the choice of distinct and comfortable furnishings, which accentuate the culinary refinement and the selection of details.

As a binder, they are designed custom iron furnishings. These are not only suitable for both styles, but can also provide valuable functions depending on where they are placed.

From containers to supports for vegetation, from booths to light structures, these light components make space management targeted and efficient as needed.

The material finishes, the elegant colors and the modern ones wallpapers, always favored and reinforced by a strong natural component, complete a refined but not formal atmosphere.

Design: www.flussocreativo.it

You Might Also Like

Reply