Architecture

Renovation of an apartment in the historic center of Lucca, by GLIARCHITETTIASSOCIATI

Renovation of an apartment in the historic center of Lucca, by GLIARCHITETTIASSOCIATI it has been modified: 2015-09-10 di gliarchitettiassociati

Renovation of an apartment in the heart of the historical center of Lucca of about 200 square meters, by the study gliarchitettiassociati.

The living area is renowned for its elevated height with a double volume to be overlooked by the more private areas of the apartment accessible by a spiral metal staircase. Bright walls with exposed stone and flooring in light oak, give more light, creating a warm and welcoming atmosphere. The environment is completed by elements of white furniture and light oak wood floor. The upper level houses the sleeping area, framed by the roof with wooden beams.

_MG_4661

_MG_4675

_MG_4680

_MG_1968

_MG_2012

_MG_2047

You Might Also Like

Reply