Architecture

CVDB / AMI HEADQUARTERS and Kindergarten, international competition

CVDB_P185_AMI-Office_picture-03
CVDB / AMI HEADQUARTERS and Kindergarten, international competition it has been modified: 2011-05-09 di jessica zannori

In this project CVDB Arquitectos there is a search for dialogue between the building and the public park. The ground floor functions as an extension of the public space, which houses the community spaces, (auditorium, museum, bar), while the work surfaces (1st and 2nd) are transformed

in garden with a veranda and continues open to the other side.
Urbanistically, the building strives to consolidate the urban front, while opening its corner to form a protected entrance to both the public park and the building. Its interior is divided into two bodies, one serves the other, connected by an empty space where all the circulations develop and which brings light inside.

CVDB_P185_AMI-Office_picture-04

CVDB_P185_AMI-Office_picture-05

CVDB_P185_AMI-Office_picture-06

CVDB_P185_AMI-Office_picture-07

CVDB_P185_AMI-Office_picture-01

CVDB_P185_AMI-Office_drawing-02

CVDB_P185_AMI-Office_drawing-01

You Might Also Like

Reply