Architecture

overtreders w: sliced ​​stable

sliced01
overtreders w: sliced ​​stable it has been modified: 2011 June 01 di jessica zannori

The Dutch study overtreders w (Bakker and Reinder van Dijk Hester) has designed a temporary
space of hospitality in an old farm that

It is about to be transformed into a forest, in Heeswijk-Dinther, the Netherlands. 'Sliced ​​stable', true to its name, is the symbol of a barn, with two of its four sides left open to the surrounding environment. It features a bar and a reading area, the project is designed to "That the woods see and hear", A group exhibition that aims to respond to our relationship with the earth.

sliced02

sliced03

sliced04

sliced05

sliced06

sliced07

sliced08

sliced09

sliced10

sliced11

sliced12

Street: designboom

You Might Also Like

Reply